Show Off

Staat dat ene unieke vintage item bij jou in huis? Ben jij helemaal idolaat van vintage fashion? Of heb je een plek waar je graag komt die aansluit bij deze lifestyle? Dan ben je hier op de juiste plek. Bij Vintage NL krijgen echte liefhebbers de kans om gebruik te maken van het grootste Nederlandstalige online platform.

 

De Vintage Show Off biedt leden van de community het platform om zijn of haar passie helemaal uit de doeken te doen. Uiteraard een passie op het gebied van vintage. Wat is jouw persoonlijke verhaal, waar gaan alle verloren uurtjes aan op en van welke liefhebberij kan je geen genoeg krijgen?

 

Geef je snel op voor de Show Off en wie weet staat jouw passie binnenkort op deze site!

 

 

Your Passion

Speelgoed van Toen

Date: 25/02/13 Category: Showoff Author: Ester Verheijden

Speelgoed van toen, een feest der herkenning!

http://mcconvilleguitars.blogspot.nl

Fender Telecaster Custom 1972

Date: 10/12/12 Category: Showoff Author: Koen van Lierop

Keith Richards gebruikte hem in 1981 om een opstormende fan van zich af te slaan, maar zelf gebruik ik hem toch gewoon het liefst om muziek mee te maken: mijn Fender Telecaster Custom, een reissue van het beroemde model uit 1972.

Bruce Kilgore changed my life :)

Date: 20/11/12 Category: Showoff Author: Niels Kersten

We gaan terug naar 1979. Bruce Kilgore werd door Nike ingehuurd om eens goed na te denken over een nieuwe techniek voor de basketbalschoenen van Nike. Drie jaar was de beste man bezig om de Nike Air technology te verwerken in de stappers van Nike. Resultaat: Nike Air Force 1, een voor die tijd revol…