Contact us

Vintage, Feedback & Tips

Heb je een vraag, wil je feedback geven of heb je iets leuks gevonden dat je met ons wilt delen? We luisteren graag naar je! Stuur een berichtje naar kris@vintage.nl en we zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk van ons hoort.

 

Show Off 

Trots op dat ene toffe vintage item in jouw collectie? Of een passie voor vintage die je graag met ons en anderen deelt? Stuur dan een mailtje met het onderwerp van jouw keuze naar showoff@vintage.nl en we nemen contact met je op!

 

Become a Re-liver

Vintage NL is continu op zoek naar mensen met een bijzondere interesse in vintage, of het nu gaat om lifestyle, design of een heel ander onderwerp. Deel je dit gevoel met ons en vind je het leuk om zo nu en dan voor ons te schrijven? Meld je dan hier aan en become a re-liver!

 

Pers

Voor persvragen kan per e-mail contact worden opgenomen via kris@vintage.nl

 

Adverteren

Vintage NL is het grootste Nederlandstalige platform voor liefhebbers van alles dat vintage is of ademt. Met ons platform bieden we (kleine) ondernemers de gelegenheid zichzelf tot de Nederlandse vintage liefhebbers te richten.

 

Geïnteresseerd in onze advertentiemogelijkheden? Kijk op adverteren of neem contact met ons op via adverteren@vintage.nl!

 

Social Media

Facebook 

Twitter

Instagram

Pinterest

 

Gegevens

Onze bedrijfsgegevens zijn:

Vintage NL

KvK-nummer

     

17228894

BTW-nummer

 

NL147952384B01

Rabobank rekening

 

106761879

BIC / Swift code

 

RABONL2U

IBAN

 

NL24 RABO 0106761897

 

Postadres 

Vintage NL is niet fysiek te bezoeken, maar is per post bereikbaar op het volgende adres:

Postbus 18, 5201 AA ’s-Hertogenbosch