Zweeds design Broderna Gustafsson

Date: 01/06/16 Read: 1614 view(s) Category: Author: Donna Los

Zweeds design van Broderna Gustafsson

Donna Los is maar een bofkont. Deze te gekke secretaire was van haar oma en die heeft zij gekregen. Wat ontzettend fijn dat dit Zweedse design, van Broderna Gustafsson uit de jaren zestig, haar leven binnen de familie mag voortzetten. Eerst stond de secretaire bij Donna boven, maar inmiddels heeft zij een fijne plek in de woonkamer kunnen bemachtigen. En Donna wilde ons de foto's niet onthouden :-)
Zweeds design Brodera Gustafsson Zweeds design Brodera Gustafsson

Ook delen?

Heb jij ook een gaaf vintage item of een aanstekelijk verhaal met een vintage tintje? Laat het ons weten via showoff@vintage.nl, dan sta jij binnenkort op het platform van Vintage NL!Tags: Brodera Gustafsson, zweeds design, vintage, secretaire, jaren zestig, vintage interieur, design klassiekers, erfgoed, familiebezit - catMisschien vind je deze ook leuk:

[ Vintage Mazda fabriekslampen gefotografeerd in Frankrijk ]

11/03/16

Originele Mazda fabriekslampen uit Normandië

Een liefdesverhaal van twee bijzondere fabriekslampen en hun ontdekkers. Met een voorliefde voor vintage interieur, reizen de liefhebbers af naar Frankrijk.

Read more

07/01/16

Adopteer een kunst object bij Onterfd Goed

Vol enthousiasme bezoek ik deze bijzondere stichting uit Eindhoven, die zich ontfermt over vergeten kunst uit de jaren ’50 -’90.

Read more
[ Louis van Teeffelen ]

17/09/15

De vintage verzameling van een stedelijk jutter

Margot Leeuwen is van origine museoloog, maar al jaren werkzaam in de vastgoed sector. Haar onoverwinnelijke passie is de zoektocht naar vintage en retro gebruiksvoorwerpen in de stad.

Read more