Vintage NL in de publiciteit

Date: 28/07/15 Read: 2347 view(s) Category: Lifestyle, Fashion Author: Kris Borstel
[ Vintage NL in de zesde editie van Vintage Lifestyle ]

[ Vintage NL in de zesde editie van Vintage Lifestyle ]

Passion for Fashion

Dit is inmiddels het zesde blad dat door Vintage Glossy wordt uitgegeven. Per kwartaal komt er een editie uit. Het idee voor een vintage lifestyle magazine is bij de initiatiefnemers geboren, omdat zij helemaal verknocht is aan vintage kleding en hij ervaring heeft met het uitgeven van bladen. Deze combinatie heeft ervoor gezorgd dat zij hun passie kunnen delen met hun lezers.

 

Ons verhaal: een diepgewortelde voorliefde

Voor deze editie zijn wij benaderd, omdat zij toch wel nieuwsgierig waren naar onze passie achter Vintage NL. Daar twijfelden wij natuurlijk niet over, het is altijd leuk om te vertellen over een diepgewortelde voorliefde. Met een dosis gezonde spanning ben ik het interview ingegaan, ons verhaal is zwart op wit gezet en nu kan Vintage lievend Nederland het lezen. Super!

Artikel over Vintage NL in Vintage Glossy

Plaatsing artikelen Vintage NL

Naast het toffe interview hebben zij ook twee van onze artikelen een plekje gegeven. Allereerst het artikel over onze woonplaats ’s-Hertogenbosch. Het originele artikel was iets te lang waardoor ze het hebben ingekort en op mysterieuze wijze is er bij het artikel over ’s-Hertogenbosch een foto van een winkel uit Nijmegen ingeslopen, maar dat mag de pret niet drukken. Wil je het hele artikel nog eens lezen, klik dan hier.

Artikel Vintage 's-Hertogenbosch in Vintage Glossy

Rollerskating is Vintage

Ten tweede heeft het artikel over Vintage rollerskating van Ruby Amsen twee pagina’s gevuld. Het is leuk om te zien dat Vintage Glossy steeds meer de geijkte paden van de fashion afgaat en ook andere nostalgische liefhebberijen in het licht zet. Wil je het hele artikel van Ruby lezen, klik dan hier.

Artikel Vintage rolschaatsen in Vintage Glossy

Vintage Glossy

We willen Vintage Glossy bedanken voor de vermelding. Het is een leuk blad om eens te lezen, zeker als je op zoek bent naar leuke vintage fashion shops. Via hun website kun je een abonnement afsluiten, maar er zijn online ook losse nummers te koop onder andere via de website van Topvintage.

 

Door: Kris Borstel

 

 

Leuke links:

www.vintageglossy.nl

www.topvintage.nlTags: vintage, vintage glossy, vintage magazine, topvintage, rollerskating, 's-hertogenbosch, den bosch, vintage nl, free publicity, vintage fashion - cat Lifestyle, FashionMisschien vind je deze ook leuk:

26/09/13

Wat is dat eigenlijk.... Vintage?

Een vraag die ons regelmatig wordt gesteld als we op pad zijn, of met vrienden een borrel drinken. ‘Jullie doen dat toch? Wat is dat eigenlijk... Vintage?’

Read more

15/05/13

Hoe vintage is de oudste stad van Nederland, Nijmegen?

We vervolgen het avontuur in Nijmegen. Wat kan deze stad met zo’n rijke historie ons brengen uit de jaren ‘50/’60? We zullen zien, we zullen zien...

Read more

30/09/12

Vintage NL goes Vespa, Amersfoort

Vintage NL gaat het zelf beleven: Vintage Vespa rijden in de pittoreske stad Amersfoort. Bij wie staat dit nu niet op het wensenlijstje?!

Read more