Verzamelaarsjaarbeurs vol met vintage

Date: 17/04/14 Read: 2604 view(s) Category: Lifestyle, Interior Author: Vintage NL

Dromen in de ochtend zon

Vandaag is het Vintage team weer vroeg op weg naar het station. Op de planning staat ditmaal de Verzamelaarsjaarbeurs in Utrecht. Hoewel het zonnetje al flink schijnt is het best frisjes op de fiets. Met een warme bak koffie stappen we uiteindelijk in de trein. Op naar Utrecht en het dromen kan beginnen.

 

Verzamelaarsjaarbeurs voorjaar 2014 Verzamelaarsjaarbeurs voorjaar 2014 Verzamelaarsjaarbeurs voorjaar 2014

 

The Beatles

6 juni 1964 was de enige keer dat The Beatles in Nederland een concert hebben gegeven. Het 50 jarige jubileum wordt door het Persmuseum extra in het zonnetje gezet. Tafels vol met krantenknipsels en iconische posters beelden hun meest succesvolle tijd.

James Bond

Voor velen inmiddels een icoon en voor de jongere generatie nog een superheld van deze tijd; James Bond.  Al tientallen jaren een wereldsucces. En zoals iedere fan weet worden deze films opgesierd met de meest mooie 'Bond Girls'. De Verzamelaarsjaarbeurs had deze editie een primeur en had een echte Bond Girl Caroline Munro in huis. Vintage NL sprak met haar en vroeg natuurlijk naar haar beleving over vintage. 'I am Vintage!' was haar antwoord met een grote glimlach. Ze is vooral gek op de mode uit de jaren '60. Op de vraag wat ze van de beurs vindt komt een uitgebreid verhaal over alle mensen en de heerlijke sfeer. Ze is blij met de gastvrijheid en alle aandacht :-)

 

Verzamelaarsjaarbeurs voorjaar 2014

Star Wars

Het verhaal over de Galactische Republiek begint eind jaren '70. Vanaf dat moment ontstaat een invasie aan fans dat tot op de dag van vandaag nog helemaal in het verhaal zit. De beursvloer maakt ditmaal extra plaats voor de vele fans en vindt er een heuse Star Wars Ewok reünie plaats. Verschillende fans en figuranten zijn verkleed als bekende iconen zoals de 'stormtroopers'. Voor de echte verzamelaars zijn diverse stands voorzien van bijzondere Star Wars Action figurs. Exemplaren op schaal waarmee een verzameling zomaar is geboren.

Vintage

Naast muziek, films en science fiction biedt de beurs ook ditmaal honderden stands waarbij onze zoektocht naar vintage al begint te kriebelen. Niet alles past bij onze stijl maar door het grote aanbod is er voor ieder wat wils. Naast vintage biedt de beurs ook veel antiek, brocante en curriosa. 

 

Verzamelaarsjaarbeurs voorjaar 2014 Verzamelaarsjaarbeurs voorjaar 2014 Verzamelaarsjaarbeurs voorjaar 2014

 

Inmiddels hebben we de 5 hallen helemaal binnenste buiten gekeerd. Een aantal fanatieke verzamelaars is nog naarstig op zoek, maar wij gaan weer richting de trein met een fijne beleving in the pocket. Tot de volgende keer in november.

 

Meer informatie over een volgende editie vindt je op:  www.verzamelaarsjaarbeurs.nl

en vind je uiteraard in onze Vintage NL Calendar

 

Door: Vintage NL

 Tags: Verzamelaarjaarbeurs, Vintage, Beatles, James Bond, Vintage mode, Fashion - cat Lifestyle, InteriorMisschien vind je deze ook leuk:

26/10/14

Walhalla voor vintagelovers in Utrecht

Waar gaat een vintage hart sneller van kloppen? Juist! De jacht naar schatten op de grootste vintagebeurs van Europa, de VerzamelaarsJaarbeurs. 22 en 23 november, Jaarbeurs Utrecht, meer dan tweeduizend stands met vintage schatten.

Read more