Studenten… en een vintage winkel?

Date: 05/02/16 Read: 2495 view(s) Category: Lifestyle, Interior, Shopping Author: De Vintage Shop
[ Advertorial ]

[ Advertorial ]

Een groep creatievelingen bij elkaar

Waar de één niks ziet, ziet de ander business. Zo ook een groep creatieve studenten die met stuurman Sebastiaan van den Berg een geschreven concept hebben omgetoverd tot een functionerend bedrijf. Afgelopen jaar hebben studenten en vaste werkkrachten bij Match Network keihard gewerkt om een concept om te toveren in een functionerend bedrijf. Zo is het bedrijf De Vintage Shop geboren.

De Vintage Shop Rijswijk De Vintage Shop Rijswijk De Vintage Shop Rijswijk

Vintage & Tweedehands

De Vintage Shop is een winkel waar vintage maar ook tweedehandse artikelen worden verhandeld. Kasten, meubels en kleding vallen daar allemaal onder, maar we hebben ook snuisterijen voor de échte verzamelaars; zoals vintage platen- en platenspelers, schilderijen en krakende leren bankstellen.

 

We hebben een groot ruimte in Kringloop Rijswijk waar wij onze producten uitstallen om te bezichtigen en te verkopen. Daarnaast wordt een deel van onze opbrengsten gedoneerd aan goede doelen zoals KIKA, het Ronald MC Donald en de Dierenbescherming.De Vintage Shop Rijswijk

Oud en nieuw

Match Network heeft besloten om een leuke twist aan het bedrijf te geven aangezien we oude artikelen verkopen in een nieuwe wereld.  Daardoor biedt De Vintage Shop naast vintage artikelen ook een community aan voor kringloopwinkels. Elke kringloopwinkel die zich bij ons aansluit krijgt toegang tot een applicatie, webshop en website. Zo komen veel winkels bijeen en centraliseert De Vintage Shop de verkoop van producten.

De Vintage Shop Rijswijk

Info:

Wilt u meer weten over De Vintage shop? Kom dan langs bij onze vestiging op de Verrijn Stuartlaan 32, te Rijswijk of bezoek ons op www.devintageshop.nlTags: vintage, kringloop, tweedehands, interieur, inrichting, rijswijk, roc, studieproject, duurzaam, groen leven, KIKA, ronald mcdonald, dierenbescherming, goede doelen - cat Lifestyle, Interior, ShoppingMisschien vind je deze ook leuk:

07/01/16

Adopteer een kunst object bij Onterfd Goed

Vol enthousiasme bezoek ik deze bijzondere stichting uit Eindhoven, die zich ontfermt over vergeten kunst uit de jaren ’50 -’90.

Read more

14/12/15

Vintage schatzoeken

Het internet is voor ons als een wereldkaart met daar op allemaal kleine kruisjes en aanwijzingen, wij weten de weg, kennen de valkuilen en gaan door tot we de schat hebben gevonden.

Read more

09/07/14

Massaal naar de kringloop!

Mensen gaan massaal naar de kringloop, op zoek naar die mooie vintage en retro winkels. Zijn de ware pareltjes niet al weg?

Read more