Shoptip: Vintage Fashion bij ShopVintage.nl

Date: 12/06/15 Read: 2109 view(s) Category: Fashion, Shopping Author: Ilse Aerts
[ Advertorial ]

[ Advertorial ]

Vintage Fashion & Accessoires bij ShopVintage.nl

Op zoek naar dat unieke vintage jurkje? Zo’n geweldige beautycase uit grootmoeders-tijd? Of een klassieke jaren ‘70 vintage handtas? Bij ShopVintage.nl heb je de keuze uit een grote collectie betaalbare en originele vintage accessoires, jurken, rokken, tops en andere vintage dameskleding, van de jaren ‘60 tot en met ‘90.

 

Unieke vintage artikelen

Vintage-lovers die op zoek zijn naar een prachtige tas, oude koffers, schoenen, kleding of sieraden kunnen bij ShopVintage.nl hun hart ophalen. We vullen de collectie bijna wekelijks aan, dus een regelmatig bezoekje is zeker de moeite waard. Van alle artikelen bieden we slechts één stuk aan. Creëer zo je eigen unieke look met vintage en draag ook bij aan het recyclen en terug brengen van de enorme afvalberg. Groen met vintage!

Vintage Fashion & Accessoires in Alkmaar Vintage Fashion & Accessoires in Alkmaar

Kwaliteit

Alle vintage artikelen zien er, ondanks de leeftijd en het feit dat ze tweedehands zijn, geweldig uit. We hebben een selectief innamebeleid en alle artikelen worden persoonlijk uitgekozen. Daardoor is het mogelijk om alleen de mooiste vintage producten aan te bieden en kwaliteit te garanderen. Zo mag je er van uit gaan dat ritsen goed functioneren, er geen vlekken in de kleding zitten en dat alle artikelen er top uit zien. En dit alles voor een betaalbare prijs.

 

Openingstijden

Struin rustig op elke dag van de week en op ieder gewenst tijdstip online door de webshop, of kom een keer langs in de enige echte vintage winkel van Alkmaar en bezoek ShopVintage.nl aan de Limmerhoek 34 in het centrum van de stad.

 

De winkel ShopVintage.nl is geopend op:
Woensdag van 13:00 tot 18:00 uur
Donderdag van 13:00 tot 20:00 uur
Vrijdag van 13:00 tot 18:00 uur
Zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur

Voor opening tijdens koopzondagen; check de site www.shopvintage.nl

Vintage Fashion & Accessoires in Alkmaar Vintage Fashion & Accessoires in Alkmaar

Info:

Shopvintage.nl

Limmerhoek 34

Alkmaar

 

www.shopvintage.nl

info@shopvintage.nl

 

De enthousiaste Ilse Aerts schiet je graag te hulp voor vragen en advies, zowel online als in de winkel in Alkmaar.Tags: vintage, fashion, tweedehands kleding, alkmaar, shopvintage, recycling, upcycling - cat Fashion, ShoppingMisschien vind je deze ook leuk:

[ Advertorial ]

14/07/15

Een passie voor Vintage kleding in Alkmaar

Ilse Aerts neemt ons mee in haar passie voor vintage fashion. Vroeger droomde ze al van haar eigen winkel met aparte spullen en met Shopvintage.nl wordt in Alkmaar haar droom werkelijkheid.

Read more
[ Het Vrolijke Dametje - Vintage porselein en meer ]

05/03/15

Vintage met een porseleinen randje in Alkmaar

Vroegere tijden, waar de dames uitgebreid de tijd namen voor het zondagse kopje thee uit prachtige kop en schotels. De nostalgie van klassiek porselein doet Nikki smelten.

Read more

24/09/14

Vintage tassen scoren

Het begon allemaal als hobby, leuke vintage tassen zoeken in Frankrijk. Nooit gedacht dat ik een geweldige vondst zou doen...

Read more

09/07/14

Massaal naar de kringloop!

Mensen gaan massaal naar de kringloop, op zoek naar die mooie vintage en retro winkels. Zijn de ware pareltjes niet al weg?

Read more