Design>Icons, van beroemde klassiekers tot onbekend design

Date: 13/01/15 Read: 1743 view(s) Category: Interior, Design Author: Retro Start

Beroemde klassiekers, onbekend design en stoer industrieel 

In 2014 was Vintage NL van de partij en maakte we kennis met onze eerste Design Icons. Wat was dat geweldig. Een echte snoepwinkel voor liefhebbers. Natuurlijk hebben we dat in een artikel beschreven. Ook dit jaar heeft Vintage NL een uitnodiging gekregen om een kijkje te komen nemen bij al het moois, verzameld en aangeboden door ruim 60 vintagehandelaren uit heel Europa. Het eerste weekend van februari staat De Kromhouthal vol met nieuw aanbod voor alle liefhebbers.

 

Design Icons, Amsterdam

 

Industriële uitstraling

Design Icons is een jaarlijks evenement in Amsterdam-Noord. De Kromhouthal: deze voormalige scheepsmotorenfabriek is compleet gerenoveerd tot een karakteristieke evenementenlocatie. Gelegen direct aan 't IJ, heeft men een prachtig uitzicht op het stadscentrum. De industriële uitstraling van De Kromhouthal laat de designs uit de 20e eeuw goed tot hun recht komen.

 

Design Icons, Amsterdam

 

Op zoek naar iets bijzonders

Vintage NL gaat zeker langs bij al het moois en zal weer verslag doen van bijzondere vondsten. Heb je zelf een grote wens of al heel lang naar iets op zoek. Wij mogen toegangskaarten weggeven aan echte liefhebbers.Kijk op Facebook voor meer info.

 

 

 

Design Icons, Amsterdam

 

 

Check onze Calendar voor meer info

Door Retro Start
Tags: Vintage, Retro, Start, Design Icons, De Overkant, De Kromhouthal, Amsterdam - cat Interior, DesignMisschien vind je deze ook leuk:

[Omega Magic Eye, Olympische Spelen 1948 - OmegaWatches.com]

15/10/14

Omega Seamaster Chrono-Quartz 'Albatros'

Door de jaren heen hebben verschillende merken mogen zorgen voor de tijdmeting bij de Olympische Spelen. Er is echter geen merk dat kan tippen aan de status van Omega, dat tot op heden 26 Spelen van apparatuur heeft voorzien.

Read more

13/04/14

Tante Sien in Twente decor eerste tourrit HAV

Een hele stoet bijzondere auto's komt ons tegemoet, terwijl wij nietsvermoedend rondrijden in de prachtige omgeving van Vasse, Twente. Daar móeten wij natuurlijk voor stoppen.

Read more
Sideboard 'Trio'  |  Nils Jonnson

23/02/14

Design>Icons 2014: Snoepwinkel voor de echte Vintage lover.

Wat wil je nog meer als liefhebber; een internationaal aanbod van de mooiste design klassiekers op een te gekke locatie dat helemaal in stijl voelt, ademt en zelfs industrieel ruikt.

Read more