Design Icons 2017 | Vintage Walhalla

Date: 06/12/16 Read: 2578 view(s) Category: Lifestyle, Interior, Design Author: Retrostart

De Kromhouthal Amsterdam

 

Design Icons is een jaarlijks evenement in De Kromhouthal op het terrein van De Overkant. Deze voormalige scheepsmotorenfabriek is compleet gerenoveerd tot een karakteristieke evenementenlocatie. Gelegen in Amsterdam-Noord direct aan 't IJ, heeft men een prachtig uitzicht op het stadscentrum. De industriële uitstraling van De Kromhouthal laat de designs uit de 20e eeuw goed tot hun recht komen.
Design Icons Amsterdam Vintage

Programma

Zaterdag 11 Februari, 2017

 

14 - 18 uur.

*Entree: € 10.00 

 

Zondag 12 Februari, 2017

10 - 18 uur.

Entree: € 5.00 

 

Entreekaarten zijn verkrijgbaar bij de kassa

 

* Voor liefhebbers en professionals is er een preview tijdens de stand opbouw op de zaterdag vanaf 12 uur. Preview tickets zijn bij binnenkomst verkrijgbaar voor € 25.
Design Icons Amsterdam Vintage Design Icons Amsterdam Vintage

Vintage klassiekers voor iedereen

Een divers aanbod van interieur objecten zal worden verkocht aan zowel de professional als het brede publiek: van beroemde klassiekers tot onbekend design, met Eames naast Mies van der Rohe en van Italian-chic tot stoer industrieel. 

 

Gratis entree voor kinderen jonger dan 16 jaar. Gratis parkeren op locatie (beperkt) en in de directe omgeving. Dichtstbijzijnde pinautomaat: Sperwerlaan 12, 1021EN Amsterdam (370m). Honden zijn welkom (mits aangelijnd)

.

Design Icons Amsterdam, een initiatief van RetroStart.

De Kromhouthal

Bedrijfsterrein De Overkant

Gedempt Hamerkanaal 231

1021 KR Amsterdam

 

www.design-icons.nl
www.retrostart.comTags: vintage, amsterdam, design icons, interieur klassiekers, eames, van der rohe, braakman, design handelaren, industrieel, kromhouthal - cat Lifestyle, Interior, DesignMisschien vind je deze ook leuk:

[ Friso Kramer stoelen, stand 1000 Designs ]

19/02/16

Vintage klassiekers @ Design>Icons Amsterdam

In het Valentijnsweekend van 13 en 14 februari 2016 hebben 60 vintage handelaren hun design klassiekers uitgestald. Een zintuigelijke beleving van vintage interieur.

Read more
[ Bron foto: www.hotelnewyork.nl ]

12/10/15

Rotterdam met een vleugje New York

Deze vintage trip bezoeken we iconisch Rotterdam. Uitgesproken, rauw, stoer, mysterieus en Hotel New York. Dat wordt bijzonder!

Read more
[ Louis van Teeffelen ]

17/09/15

De vintage verzameling van een stedelijk jutter

Margot Leeuwen is van origine museoloog, maar al jaren werkzaam in de vastgoed sector. Haar onoverwinnelijke passie is de zoektocht naar vintage en retro gebruiksvoorwerpen in de stad.

Read more