About Us

 

Het gezicht achter Vintage NL

Tja, wie zit er nu eigenlijk achter Vintage.nl? Wij dus, Tjerk & Kris. Vintage liefhebbers die in het dagelijks leven regelmatig gave vintage objecten of locaties tegenkomen waarvan wij vinden dat iedereen het moet weten. Om onze passie en enthousiasme te delen zijn wij in het avontuur van Vintage NL gestapt.

 

Kris vertelt graag over interieur, Tjerk is meer van de port en de wijnen. Samen delen wij de liefhebberij voor karakteristieke en industriële panden. Maar er is nog zoveel meer waar wij graag alles van te weten komen.

 

Naast dat we zelf bloggen over onze must see, must have en must do pareltjes, bieden we maar al te graag andere enthousiastelingen het platform om hun verhaal te delen. Wij staan altijd open voor originele, verrassende, creatieve of zeldzame vintage.

 

Heb jij misschien tips, vragen of opmerkingen, stuur dan een mail of schrijf een reactie bij één van onze blogs. Wil je graag op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes, sluit je dan aan bij onze community via Facebook, Twitter, Instagram of Pinterest.

 

Enjoy Re-Living Greatness, we already do.

Kris & Tjerk

 

Be part of the Vintage NL community

Follow Vintage NL on Facebook Follow Vintage NL on Twitter Follow Vintage NL on Instagram Follow Vintage NL on Pinterest